Multiplay Combo Mini Winter 4x3m

1 dag  80,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Lengte
3,5m
Breedte
4,6m
Hoogte
3m
Stroombehoefte
1x 1100w
Op- en afbouwadvies
Dit product is eenvoudig zelf te plaatsen.
Aantal gebruikers
5

Omschrijving

Springkussen Multiplay Combo Mini Winter huren - Springkussenverhuur Roermond 

Welkom in de betoverende wereld van kleurrijk plezier met dit prachtige springkussen dat niet alleen leuk is, maar ook een ware eyecatcher! De fantastische glijbaan in het springkussen staat garant voor eindeloos speelplezier en brengt een glimlach op ieders gezicht! En dat is nog niet alles, want samen met de vrolijke sneeuwpoppen beleef je gegarandeerd urenlang speelplezier vol avontuur.

Dankzij de handige elektrische blower is dit springkussen in een mum van tijd opgeblazen, zodat het feest direct kan beginnen. Maar als je hulp nodig hebt bij het opzetten, staan wij voor je klaar. Met een simpele optie in het huurmandje helpen wij jou graag bij het opzetten van dit speelse springkussen.

Of het nu een verjaardagsfeest, een schoolactiviteit of een buurtbijeenkomst is, dit magische springkussen voegt een extra dosis vreugde en vermaak toe. Jong en oud zullen zich verwonderen en genieten van alle avonturen die dit kleurrijke springkussen te bieden heeft.

Aarzel niet langer en breng jouw evenement tot leven met dit prachtige springkussen! Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen bijstaan om jouw feest of evenement een unieke en vrolijke sfeer te geven!

Extra Productopties


1 dag 10,00

incl. BTW

Huurmandje

1 dag 75,00

incl. BTW

Huurmandje