Waterattracties huren

 

Alle waterattracties huren

Buikschuifbaan 14x3m
Zoek de verkoeling op bij de buikschuifbaan!
1 dag
175,00
incl. BTW
Glijbaan Surf Bad 10m
Roetsj naar beneden van deze gigantische glijbaan!
1 dag
225,00
incl. BTW
Tobbedansbaan 15x4m
Geniet van een verkoelend bad nadat je de berg beklommen hebt.
1 dag
285,00
incl. BTW
Oceaan Pakket discountoverlay
Beleef uren plezier met het oceaan pakket!
1 dag
495,00
incl. BTW
Waterspektakel huren discountoverlay
Geniet van uren water plezier met het Waterspektakel!
1 dag
645,00
incl. BTW

Waterattractie huren in Roermond - Springkussenverhuur Roermond

Wil jij verfrissing tijdens de warme zomerdagen? Dan ben je bij Springkussenverhuur Roermond aan het goede adres! Wij hebben een ruim aanbod aan spetterende waterattracties waarmee je heerlijk kunt afkoelen. Kies bijvoorbeeld voor onze reusachtige tobbedansbaan, waarop je met een band naar beneden glijdt en in het koele bad plonst. Of ga voor onze grote buikschuifbaan en ontdek wie het verste kan glijden. Ook onze glijbaan surf bad is een aanrader, waarbij je een verfrissende duik naar beneden maakt.

Organiseer je een evenement in de warme zomermaanden en wil je jouw gasten verkoeling bieden? Huur dan één van onze fantastische waterattracties en beleef een spetterend feest! Zorg er wel voor dat je voldoende tijd hebt om het badje te vullen met water, zodat je optimaal van de waterattracties kunt genieten. Bij Springkussenverhuur Roermond garanderen wij topkwaliteit, veiligheid en de beste service. Wij zorgen ervoor dat jouw evenement een groot succes wordt!

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over de waterattracties. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Springkussenverhuur Roermond is het adres voor het huren van een springkussen en stormbaan in o.a. Beesel, Echt, Haelen, Heel, Herten, Horn, Maasbracht, Melick, Montfoort, Neer, Pey, Posterholt, Roermond, Sint Odiliënberg en Swalmen.