Glijbaan ijsbeer XL huren

1 dag  295,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Lengte
12,5m
Breedte
3,8m
Hoogte
6,6m
Stroombehoefte
2x 1100w
Op- en afbouwadvies
Wij adviseren om dit product door ons te laten op- en afbouwen.
Aantal gebruikers
12

Omschrijving

Multiplay ijsbeer glijbaan huren - Springkussenverhuur Roermond

Op zoek naar een onvergetelijke attractie om jullie feest of evenement naar een hoger niveau te tillen? Zoek niet verder en ontdek de magische glijbaan ijsbeer XL, een ware publiekstrekker! Met zijn indrukwekkende afmetingen van maar liefst 13 meter lang en 7 meter hoog, is deze glijbaan perfect geschikt voor een betoverend winters thema!

Springkussenverhuur De Peel is dé plek waar je moet zijn voor een breed scala aan fantastische winterattracties. De glijbaan ijsbeer XL is een gegarandeerd succes voor jong en oud en voegt een vleugje speelsheid toe aan elk winterfeest.

En maak je geen zorgen over het gedoe van opbouwen en afbreken, want ons toegewijde team staat klaar om je te helpen. Met slechts een kleine vergoeding zorgen wij ervoor dat het luchtkussen probleemloos wordt opgezet en weer wordt afgebroken.

Aarzel niet langer en maak van jullie feest of evenement een onvergetelijke ervaring met onze betoverende glijbaan ijsbeer XL. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen bijstaan om jullie evenement een magische touch te geven!

Springkussenverhuur Roermond verhuurt ook springkussens in o.a. Beesel, Echt, Haelen, Heel, Herten, Horn, Maasbracht, Melick, Montfoort, Neer, Pey, Posterholt, Roermond, Sint Odiliënberg en Swalmen.

Extra Productopties

1 dag 10,00

incl. BTW

Huurmandje


1 dag 75,00

incl. BTW

Huurmandje