Over ons

Over ons - Springkussen huren Roermond

Bij Springkussenverhuur Roermond ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar de coolste springkussens, stormbanen en spellen voor elk feest of evenement. Of je nu een particuliere klant bent, een bedrijf of een school, wij bieden een breed scala aan springkussens van hoge kwaliteit tegen een scherpe huurprijs.

Maar we hebben nog veel meer! Wij bieden ook verfrissende waterattracties, gave voetbalspellen, indrukwekkende stormbanen en. te gekke attracties! Voor sportdagen en zeskampen hebben we zelfs stormbanen van maar liefst 40 meter lang! Ook voor de Koningsspelen hebben we een uitgebreid aanbod dat voor alle leerlingen wat wils biedt. En als je een winterevenement organiseert, hebben we bij Springkussenverhuur Roermond zelfs een kunststof schaatsbaan, een blokhut en een echte après-ski-tent!

We hebben voor elke gelegenheid een passend aanbod en geschikt thema. Voor kinderfeestjes en communies hebben we springkussens met glijbanen, speelkussens en luchtkussens. En als je een bedrijfsevenement organiseert, hebben we ook de juiste materialen en spellen om er een succesvolle dag van te maken.

Bij Springkussenverhuur Roermond kun je terecht voor alles wat je nodig hebt om je evenement compleet te maken.

Kortom, Springkussenverhuur Roermond is dé verhuurder van opblaasbare attracties en spellen voor elk evenement.

Springkussenverhuur Roermond verhuurt ook springkussens in o.a. Beesel, Echt, Haelen, Heel, Herten, Horn, Maasbracht, Melick, Montfoort, Neer, Pey, Posterholt, Roermond, Sint Odiliënberg en Swalmen.