Funfood

 

Alle funfood

Funfood huren in Roermond - Springkussenverhuur Roermond

Bij Springkussenverhuur Roermond begrijpen we dat lekker eten een belangrijk onderdeel is van een geslaagd feest of evenement. Daarom bieden wij verschillende soorten funfood aan die zeker in de smaak zullen vallen bij jong en oud. Of je nu een kinderfeestje organiseert of een groot evenement, met onze funfood apparaten maak je het feest compleet.

Wat dacht je bijvoorbeeld van heerlijke verse popcorn uit onze popcornmachine? Of wat te denken van een suikerspin die je zelf kunt maken met onze suikerspinmachine? Ook voor een verkoelend ijsje op een warme dag kun je bij ons terecht. Wij verhuren namelijk ook een professionele softijsmachine.

En natuurlijk mag ook de warme chocomelk niet ontbreken op een koude winterdag. Daarvoor hebben wij een chocolademelkmachine in ons assortiment. Kortom, bij Springkussenverhuur De Peel vind je alles wat je nodig hebt voor een heerlijke dag vol funfood!

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over de funfood. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Springkussenverhuur Roermond is het adres voor het huren van een springkussen en stormbaan in o.a. Beesel, Echt, Haelen, Heel, Herten, Horn, Maasbracht, Melick, Montfoort, Neer, Pey, Posterholt, Roermond, Sint Odiliënberg en Swalmen.