Springkussen Open

 

Alle springkussen open

Springkussen Krokodil 3x3m

Springkussen Krokodil 3x3m

Beleef uren speelplezier op dit compacte krokodillen springkussen!
1 dag
70,00
incl. BTW
Springkussen Multiplay Circus 6x5m

Springkussen Multiplay Circus 6x5m

Hooggeëerd publiek, betreed het circus en geniet!
1 dag
145,00
incl. BTW
Speelkussen Inky 8x8m huren

Speelkussen Inky 8x8m huren

Leef je uit op de tentakels van deze vrolijke octopus!
1 dag
150,00
incl. BTW

Springkussens open huren in Roermond - Springkussenverhuur Roermond

Op zoek naar meer uitdaging en speelplezier? Dan zijn onze speelkussens met verschillende speelelementen en glijbanen wellicht iets voor jou. Bij Springkussenverhuur Roermond hebben we een uitgebreid assortiment aan opblaasbare speelobjecten voor jong en oud.

Onze springkussens en speelkussens zijn stuk voor stuk uitgevoerd in een leuk en herkenbaar thema, zoals het circus of de onderwaterwereld. Bij het huren van een springkussen ontvang je altijd een gratis blower en verankeringsmaterialen, zodat je het kussen veilig kunt opzetten. Wil je het nog gemakkelijker maken? Dan kunnen wij het springkussen ook bij je bezorgen en weer ophalen, en zelfs de op- en afbouw voor je regelen tegen een kleine meerprijs.

Of je nu een springkussen zonder dak zoekt voor de warmere dagen of juist een speelkussen met glijbaan en speelelementen voor extra uitdaging, bij Springkussenverhuur Roermond vind je altijd wat je zoekt.

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over de springkussens open. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Springkussenverhuur Roermond is het adres voor het huren van een springkussen en stormbaan in o.a. Beesel, Echt, Haelen, Heel, Herten, Horn, Maasbracht, Melick, Montfoort, Neer, Pey, Posterholt, Roermond, Sint Odiliënberg en Swalmen.