Speelkussen Inky 8x8m huren

1 dag  150,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Lengte
8m
Breedte
8m
Hoogte
3m
Overdekt
Nee
Stroombehoefte
1x1100w
Op- en afbouwadvies
Wij adviseren om dit product door ons te laten op- en afbouwen.
Aantal gebruikers
6

Omschrijving

Speelkussen Inky 8x8m huren - Springkussenverhuur Roermond

Dit springkussen is niet zomaar een standaard springkussen, het is een ware beleving! Het kussen heeft namelijk de vorm van een kleurrijke octopus met de naam Inky. Hierdoor wanen kinderen zich direct in een onderwaterwereld vol flora en fauna. Het springkussen is voorzien van diverse wanden waarop je kunt klimmen, tunnels om doorheen te kruipen en glijbanen om vanaf te roetsjen. Zo is er genoeg te beleven voor meerdere kinderen tegelijkertijd! Het springkussen heeft een oppervlakte van maar liefst 8 bij 8 meter en wordt geleverd met een blower om het eenvoudig op te blazen. Ook kunnen wij van Springkussenverhuur Roermond het springkussen voor je op- en afbouwen, zodat jij je nergens druk over hoeft te maken.

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben overspeelkussen inky 8x8m. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Springkussenverhuur Roermond verhuurt ook springkussens in o.a. Beesel, Echt, Haelen, Heel, Herten, Horn, Maasbracht, Melick, Montfoort, Neer, Pey, Posterholt, Roermond, Sint Odiliënberg en Swalmen.

Extra Productopties


1 dag 10,00

incl. BTW

Huurmandje

1 dag 85,00

incl. BTW

Huurmandje