Waterspektakel huren

Aantal:

645,00

1 dag 

incl. BTW

Huurmandje
Waterspektakel huren discountoverlay
>
  • Waterspektakel huren
<

Producteigenschappen

Lengte
Klik voor de afmetingen op het product
Stroombehoefte
4x 1100w
Op- en afbouwadvies
Wij adviseren om dit product door ons te laten op- en afbouwen.
Aantal gebruikers
6

Omschrijving

Waterspektakel huren - Springkussenverhuur Roermond

Als je op zoek bent naar verkoeling tijdens de zomermaanden, dan zijn onze waterattracties precies wat je nodig hebt! Met dit pakket huur je 3 populaire waterattracties, waaronder een buikschuifbaan, tobbedansbaan en de glijbaan surf bad. Hiermee ben je verzekerd van urenlang waterplezier. En als je gebruik maakt van onze bezorgservice, zorgen wij er ook nog eens voor dat de luchtkussens worden opgezet.

Bij het huren van meerdere luchtkussens is het wel belangrijk om rekening te houden met de benodigde stroomcapaciteit en de tijd die nodig is om de zwembadjes te vullen. Maar dat zijn details waar wij je graag bij helpen, zodat jij zorgeloos kunt genieten van jouw eigen waterspektakel!

 

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over het waterspektakel. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Springkussenverhuur Roermond verhuurt ook springkussens in o.a. Beesel, Echt, Haelen, Heel, Herten, Horn, Maasbracht, Melick, Montfoort, Neer, Pey, Posterholt, Roermond, Sint Odiliënberg en Swalmen.

Extra Productopties


10,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

150,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje