Tobbedansbaan 15x4m

1 dag  285,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Lengte
15m
Breedte
3,8m
Hoogte
5,4m
Overdekt
Nee
Stroombehoefte
2x 1100w
Op- en afbouwadvies
Wij adviseren om dit product door ons te laten op- en afbouwen.
Aantal gebruikers
2

Omschrijving

Tobbedansbaan 15x4m huren - Springkussenverhuur Roermond

Op zoek naar een spetterende attractie voor jouw volgende evenement? Dan is onze opblaasbare stormbaan met waterglijbaan echt iets voor jou! Deze toffe waterattractie is perfect voor een zeskamp, een warme zomerdag of gewoon een gezellig feestje. Naast de tobbedansbaan hebben we nog tal van andere leuke waterattracties beschikbaar. Neem snel een kijkje op onze website voor het volledige aanbod.

Let op: de tobbedansbaan heeft wat tijd nodig om gevuld te worden. Gelukkig is de bijgeleverde elektrische blower heel eenvoudig in gebruik. Wil je het nog makkelijker maken? Maak dan gebruik van onze opzet service en laat het springkussen door ons bezorgen, opzetten én afbreken. Deze opties kun je gemakkelijk toevoegen aan je bestelling in het huurmandje. Zo geniet je zorgeloos van een onvergetelijk evenement

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over tobbedansbaan. neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Springkussenverhuur Roermond verhuurt ook springkussens in o.a. Beesel, Echt, Haelen, Heel, Herten, Horn, Maasbracht, Melick, Montfoort, Neer, Pey, Posterholt, Roermond, Sint Odiliënberg en Swalmen.

Extra Productopties


1 dag 10,00

incl. BTW

Huurmandje

1 dag 85,00

incl. BTW

Huurmandje