Opblaasbare Escaperoom

1 dag  350,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Lengte
10m
Breedte
7m
Hoogte
2.5m
Overdekt
Nee
Stroombehoefte
2x 1100w
Op- en afbouwadvies
Dit product kan enkel door ons geplaatst worden.
Aantal gebruikers
8

Omschrijving

Opblaasbare Escaperoom huren - Springkussenverhuur Roermond

Bent u op zoek naar een unieke en uitdagende ervaring voor uw evenement of bij u op locatie? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor u! Springkussenverhuur Roermond biedt namelijk een opblaasbare en mobiele escaperoom aan, die voor iedereen vanaf 13 jaar een geweldige attractie is.

Het verhaal achter deze escaperoom is als volgt: Jullie zijn te laat begonnen met studeren en het benodigde studieboek is nergens meer te vinden. De enige oplossing lijkt het inbreken in de bibliotheek om het boek te bemachtigen. Jullie hebben slechts 60 minuten om te ontsnappen en succesvol te zijn. Durven jullie deze uitdaging aan?

De escaperoom bestaat uit vijf kamers en wordt geleverd met een geluidssysteem om de beleving nog intenser te maken. Het spel kan gespeeld worden met één tot acht personen. Deze opblaasbare attractie heeft een afmeting van 10x6x2,5 meter en kan in veel gevallen ook binnen worden geplaatst, als u beschikt over een ruime binnenlocatie.

Kunt u op tijd ontsnappen uit deze spannende escaperoom? Dit uitje is geschikt voor middelbare en hogere scholen, omdat het uitdagende puzzels bevat die geschikt zijn voor deze leeftijdsgroepen en volwassenen.

Prijzen voor het huren van de opblaasbare escaperoom zijn inclusief bezorging, opzetten en afbreken. Voor één dag betaalt u €350,-, voor drie dagen €650,-, voor vijf dagen €1000,- en voor zeven dagen €1250,-. Bezorging is gratis in de regio Liessel, daarbuiten worden extra reiskosten in rekening gebracht.

Wilt u de escaperoom spelen op onze activiteitenlocatie in Liessel? Informeer dan vrijblijvend naar de mogelijkheden. Maak uw evenement of feest extra speciaal met deze unieke attractie!

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over de opblaasbare escaperoom. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Springkussenverhuur Roermond verhuurt ook springkussens in o.a. Beesel, Echt, Haelen, Heel, Herten, Horn, Maasbracht, Melick, Montfoort, Neer, Pey, Posterholt, Roermond, Sint Odiliënberg en Swalmen.

Extra Productopties

1 dag 10,00

incl. BTW

Huurmandje

1 dag 85,00

incl. BTW

Huurmandje

1 dag 75,00

incl. BTW

Huurmandje