Snowglobe opblaasbaar

1 dag  700,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Lengte
4m
Breedte
4m
Hoogte
4m
Overdekt
Ja
Stroombehoefte
1x 1100w
Op- en afbouwadvies
Wij adviseren om dit product door ons te laten op- en afbouwen.

Omschrijving

Snowglobe Luchtdicht huren - Springkussenverhuur Roermond

Op zoek naar een onvergetelijke en buitengewone ervaring? Zoek niet verder, want de opblaasbare Snowglobe staat voor je klaar! Het betoverende sneeuweffect geeft je het gevoel alsof je een rol speelt in je eigen winterfilm, en deze opblaasbare attractie trekt gegarandeerd een enthousiast publiek aan! Of het nu een kerstmarkt, winterfair, winkelopening of open dag is, deze imposante schudbol voegt een magische touch toe aan elk evenement.

Met zijn opvallende verschijning en sfeervolle uitstraling, trekt de grote Snowglobe onmiddellijk de aandacht en geeft hij een geweldige boost aan de sfeer van jouw evenement. Bezoekers kunnen zelfs in de bol stappen en zich voor even wanen in een betoverend Winter Wonderland.

Of je nu op zoek bent naar een unieke attractie om je gasten te betoveren of een onvergetelijke sfeer te creëren, de opblaasbare Snowglobe is de perfecte keuze. Laat je gasten genieten van een magische ervaring die ze nog lang zullen koesteren.

Dus wacht niet langer en voeg een vleugje winterse magie toe aan jouw volgende evenement met onze prachtige Snowglobe. Bereid je voor op verwondering en betovering, want deze opblaasbare attractie zal je gasten doen stralen als nooit tevoren! Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we je kunnen helpen om jouw evenement uniek en overweldigend te maken! 

Springkussenverhuur Roermond verhuurt ook springkussens in o.a. Beesel, Echt, Haelen, Heel, Herten, Horn, Maasbracht, Melick, Montfoort, Neer, Pey, Posterholt, Roermond, Sint Odiliënberg en Swalmen.

Extra Productopties


1 dag 10,00

incl. BTW

Huurmandje

1 dag 85,00

incl. BTW

Huurmandje