Springkussen Maxi Mutlifun Feest

Aantal:

115,00

1 dag 

incl. BTW

Huurmandje
Springkussen Maxi Multifun Feest
>
  • Springkussen Maxi Multifun Feest
  • Springkussen Maxi Multifun Feest
<

Producteigenschappen

Lengte
5,4m
Breedte
3,7m
Hoogte
2,4m
Overdekt
Ja
Stroombehoefte
1x 1100w
Op- en afbouwadvies
Dit product is eenvoudig zelf te plaatsen.
Aantal gebruikers
12

Omschrijving

Springkussen Maxi Multifun Feest huren - Springkussenverhuur Roermond

Met het Maxi Multifun Feest springkussen haal je een kleurrijk speeltoestel in huis voor een dag vol plezier! Dit springkussen biedt naast springen en glijden ook nog andere speelmogelijkheden, zoals klimmen en obstakels overwinnen. Het dak zorgt ervoor dat je feestje niet in het water valt bij een regenbuitje of felle zonnestralen. Dit springkussen is geschikt voor kinderen van alle leeftijden en wordt geleverd met een elektrische ventilator om het op te blazen. Heb je nog vragen over het opzetten of gebruik van het springkussen? Neem dan gerust contact met op met Springkussenverhuur Roermond. Naast dit springkussen hebben wij nog vele andere opties in ons assortiment.

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over springkussen maxi multifun feest. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Springkussenverhuur Roermond verhuurt ook springkussens in o.a. Beesel, Echt, Haelen, Heel, Herten, Horn, Maasbracht, Melick, Montfoort, Neer, Pey, Posterholt, Roermond, Sint Odiliënberg en Swalmen.

Extra Productopties

10,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje


75,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje