Springkussen Maxi Multifun Prinses

1 dag  115,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Lengte
5,4m
Breedte
3,7m
Hoogte
2,4m
Overdekt
Ja
Stroombehoefte
1x1100w
Op- en afbouwadvies
Dit product is eenvoudig zelf te plaatsen.
Aantal gebruikers
12

Omschrijving

Springkussen Maxi Multifun Prinses huren - Springkussenverhuur Roermond

Ben je op zoek naar een magisch springkussen voor een betoverend feestje? Dan is het Maxi Multifun Prinses springkussen precies wat je zoekt! Met dit sprookjesachtige springkussen haal je het kasteel van de prinses in huis. Spring lekker de hele dag rond met je vriendjes en vriendinnetjes en voel je als een echte prins of prinses! Als je genoeg hebt van het springen, kun je lekker met de glijbaan naar buiten glijden. Ook als het weer wat minder is, blijft het feestje gewoon doorgaan, omdat dit springkussen is voorzien van een dak. Het springkussen is 6 bij 4 meter groot en gemakkelijk op te blazen met een elektrische ventilator. Heb je hulp nodig bij het opzetten? Laat het Springkussenverhuur Roermond weten, wij helpen je graag!

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over springkussen maxi multifun prinses. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Springkussenverhuur Roermond verhuurt ook springkussens in o.a. Beesel, Echt, Haelen, Heel, Herten, Horn, Maasbracht, Melick, Montfoort, Neer, Pey, Posterholt, Roermond, Sint Odiliënberg en Swalmen.

Extra Productopties


1 dag 10,00

incl. BTW

Huurmandje

1 dag 75,00

incl. BTW

Huurmandje