Stormbaan Jungle 9m

Aantal:

195,00

1 dag 

incl. BTW

Huurmandje
Stormbaan Jungle 9m
>
  • Stormbaan Jungle 9m
  • Stormbaan Jungle 9m
  • Stormbaan Jungle 9m
<

Producteigenschappen

Lengte
9m
Breedte
3,1m
Hoogte
5m
Overdekt
Nee
Stroombehoefte
1x 1100w
Op- en afbouwadvies
Dit product is eenvoudig zelf te plaatsen.
Aantal gebruikers
2

Omschrijving

Stormbaan Jungle 9m huren - Springkussenverhuur Roermond

Voor de echte avonturiers hebben wij de perfecte attractie! Maak kennis met de Stormbaan jungle, een uitdagende baan van 9 meter lang waarin je jezelf kunt bewijzen als een echte avonturier. Baan je een weg door verschillende obstakels, maak de klim en glijd naar beneden. Deze compacte stormbaan is geschikt voor jong en oud, en zorgt gegarandeerd voor urenlang speelplezier.

Door het compacte formaat is deze stormbaan ideaal voor feestjes en evenementen waar ruimte beperkt is. Maar vergis je niet, er zijn genoeg uitdagende obstakels en hindernissen om te overwinnen! Het opzetten van de Stormbaan Jungle is eenvoudig met de bijgeleverde elektrische blower. Wil je liever dat wij dit voor je doen? Maak dan gebruik van onze opzetservice en bezorgingsopties, tegen een kleine meerprijs.

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over stormbaan jungle 9m. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Springkussenverhuur Roermond verhuurt ook springkussens in o.a. Beesel, Echt, Haelen, Heel, Herten, Horn, Maasbracht, Melick, Montfoort, Neer, Pey, Posterholt, Roermond, Sint Odiliënberg en Swalmen.

Extra Productopties


10,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

75,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje