Stormbaan Mega 23m

Aantal:

325,00

1 dag 

incl. BTW

Huurmandje
Stormbaan Mega 23m
>
  • Stormbaan Mega 23m
<

Producteigenschappen

Lengte
24m
Breedte
3,6m
Hoogte
4,8m
Overdekt
Nee
Stroombehoefte
4x1100watt
Op- en afbouwadvies
Wij adviseren om dit product door ons te laten op- en afbouwen.
Aantal gebruikers
2

Omschrijving

Stormbaan Mega 23m huren in Roermond - Springkussenverhuur Roermond

Maak je klaar voor een uitdagend avontuur met de epische Stormbaan! Deze baan is maar liefst 23 meter lang en 4 meter breed, wat zorgt voor voldoende speelplezier voor jong en oud. Klim, klauter, spring, ren en duik door de talloze obstakels die je onderweg tegenkomt en probeer als eerste aan de overkant te komen. Met het dubbelparcours is deze baan perfect voor een wedstrijdje met vrienden!

Met de bijgeleverde elektrische blower is deze stormbaan in een handomdraai opgezet. Als je liever gebruik maakt van onze opzet service en/of bezorgoptie, dan kun je deze eenvoudig selecteren in het huurmandje. Hierbij rekenen we een kleine meerprijs. Bereid je voor op een stormachtige dag vol plezier met deze spectaculaire stormbaan!

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over stormbaan mega 23m. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Springkussenverhuur Roermond verhuurt ook springkussens in o.a. Beesel, Echt, Haelen, Heel, Herten, Horn, Maasbracht, Melick, Montfoort, Neer, Pey, Posterholt, Roermond, Sint Odiliënberg en Swalmen.

Extra Productopties


10,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

150,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje