Voetbal Stift Corner

1 dag  95,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Lengte
3m
Breedte
3m
Hoogte
2m
Stroombehoefte
1x 1100w
Op- en afbouwadvies
Dit product is eenvoudig zelf te plaatsen.
Aantal gebruikers
1

Omschrijving

Voetbal Stift Corner huren - Springkussenverhuur Roermond

Maak kennis met de nieuwste voetbalattractie van Springkussenverhuur Roermond: de Voetbal Muur! Deze opblaasbare muur van maar liefst 4,5 meter breed en 3 meter hoog is perfect voor een potje voetbal op locatie. Probeer de bal door de verschillende gaten te schieten en scoor zoveel mogelijk punten. Wie weet er uiteindelijk de meeste punten te behalen en mag zichzelf de winnaar noemen?

De Voetbal Muur is niet alleen leuk voor sportdagen, maar ook voor bedrijfsuitjes, verjaardagsfeestjes of andere evenementen. Huur deze voetbalattractie en beleef gegarandeerd een gezellige dag vol plezier!

Naast de Voetbal Muur verhuren wij nog veel meer voetbalattracties. Bekijk ons assortiment en maak jouw evenement compleet!

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over de shooting area. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Springkussenverhuur Roermond verhuurt ook springkussens in o.a. Beesel, Echt, Haelen, Heel, Herten, Horn, Maasbracht, Melick, Montfoort, Neer, Pey, Posterholt, Roermond, Sint Odiliënberg en Swalmen.

Extra Productopties

1 dag 10,00

incl. BTW

Huurmandje


1 dag 85,00

incl. BTW

Huurmandje