Airhockeytafel huren

1 dag  100,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Lengte
163 cm
Breedte
107 cm
Hoogte
63 cm
Stroombehoefte
220V
Aantal gebruikers
2
Zelf ophalen niet mogelijk
Nee

Omschrijving

Airhockey Tafel huren - Springkussenverhuur Roermond

 

Bij Springkussenverhuur De Peel is het mogelijk om een professionele airhockeytafel te huren en te genieten van een leuk en bekend spel. Bij dit spel is het doel om de puck bij de tegenstander in het doel te schuiven, terwijl er ondertussen lucht het speelveld in wordt geblazen waardoor de puck makkelijker en sneller naar de overkant glijdt. Wie van de spelers scoort de meeste punten tegen zijn of haar tegenstander?

Je hebt urenlang plezier met dit spel en is geschikt voor jong en oud. Het spel is voor particulieren gratis te spelen, terwijl het ook verhuurd kan worden op feesten en evenementen waar wel een geldinzet tegenover staat.

Je kunt de airhockeytafel niet zelf ophalen, dus zijn transportkosten vereist. Als de tafel is aangesloten op een stroompunt, kan het spel beginnen en kan iedereen ervan genieten. 

 

 Springkussenverhuur Roermond verhuurt ook springkussens in o.a. Beesel, Echt, Haelen, Heel, Herten, Horn, Maasbracht, Melick, Montfoort, Neer, Pey, Posterholt, Roermond, Sint Odiliënberg en Swalmen.