Attractiepakket

1 dag  725,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Lengte
Klik voor de afmetingen op het product
Stroombehoefte
5x 1100w
Op- en afbouwadvies
Wij adviseren om dit product door ons te laten op- en afbouwen.
Aantal gebruikers
8

Omschrijving

Attractiepakket huren - Springkussenverhuur Roermond

Met het mega attractiepakket haal je drie indrukwekkende opblaasbare attracties in huis. Het attractiepakket bevat de spectaculaire basejump, de uitdagende klimtoren en de 18 meter lange stormbaan. Dit pakket is perfect voor de stoere doelgroep die op zoek is naar een uitdaging. Bovendien profiteer je van een aantrekkelijke korting, waardoor je voor een voordelige prijs kunt genieten van drie van onze populairste attracties. Je betaalt slechts €725,00 in plaats van €780,00.

Om het huren van het mega attractiepakket zo gemakkelijk mogelijk te maken, raden wij aan om gebruik te maken van onze bezorg- en opbouwservice. Het is belangrijk om te zorgen voor voldoende stroomcapaciteit wanneer je het attractiepakket huurt.

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over het attractiepakket. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Springkussenverhuur Roermond verhuurt ook springkussens in o.a. Beesel, Echt, Haelen, Heel, Herten, Horn, Maasbracht, Melick, Montfoort, Neer, Pey, Posterholt, Roermond, Sint Odiliënberg en Swalmen.

 
 

 

Extra Productopties


1 dag 10,00

incl. BTW

Huurmandje

1 dag 85,00

incl. BTW

Huurmandje