Beerpong tafel

1 dag  30,00
incl. BTW
Huurmandje

Omschrijving

Beerpong tafel huren in Roermond - Springkussenverhuur Roermond

Ben je op zoek naar een simpel, maar vermakelijk spel waarbij bier drinken een belangrijk onderdeel is? Dan is bierpong echt iets voor jou! Het spel is eenvoudig: plaats 10 (of meer) bekers aan beide kanten van de tafel, vul de bekers met bier en begin met gooien. Wanneer je de bal in de beker van de tegenstander gooit, moet hij of zij deze leegdrinken. Wie als eerste alle 10 bekers van de tegenstander weet weg te spelen, mag zichzelf kronen tot de bierpong king of queen!

Let op: onze bierpong tafel wordt exclusief bekers en balletjes geleverd. Deze kun je er echter los bij huren.

Naast bierpong verhuren wij nog veel meer leuke spellen en activiteiten om van jouw evenement of feest een groot succes te maken. Neem gerust een kijkje in ons assortiment en ontdek wat Springkussenverhuur Roermond nog meer te bieden heeft!

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over de beerpong tafel. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Springkussenverhuur Roermond verhuurt ook springkussens in o.a. Beesel, Echt, Haelen, Heel, Herten, Horn, Maasbracht, Melick, Montfoort, Neer, Pey, Posterholt, Roermond, Sint Odiliënberg en Swalmen.

Extra Productopties