Circus Pakket

1 dag  375,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Lengte
Klik voor de afmetingen op het product
Stroombehoefte
3x 1100w & 1x 1500w
Op- en afbouwadvies
Wij adviseren om dit product door ons te laten op- en afbouwen.
Aantal gebruikers
30

Omschrijving

Circuspakket huren - Springkussenverhuur Roermond

Voor het organiseren van een feestelijk evenement is het vrolijke circusarrangement een perfecte keuze. Dit unieke pakket bevat diverse geweldige attracties in circus thema, waarmee je kinderen urenlang speelplezier kunt bieden. Het pakket omvat onder andere het springkussen Mini Circus 3x2m met dak, Multiplay Circus, Funny Circus met dak en de Multiplay Clown 6x5m.

Behalve het feit dat je met dit pakket kinderen een onvergetelijke ervaring kunt bieden, profiteer je ook nog eens van een aantrekkelijke korting. Bovendien kun je gebruikmaken van onze handige bezorgservice en de mogelijkheid om de springkussens door ons te laten op- en afbouwen.

Naast het circuspakket bieden wij nog veel meer voordelige arrangementen voor diverse gelegenheden. Neem gerust een kijkje in ons assortiment!

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over het circuspakket. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Springkussenverhuur Roermond verhuurt ook springkussens in o.a. Beesel, Echt, Haelen, Heel, Herten, Horn, Maasbracht, Melick, Montfoort, Neer, Pey, Posterholt, Roermond, Sint Odiliënberg en Swalmen.

 
 

 

Extra Productopties


1 dag 10,00

incl. BTW

Huurmandje

1 dag 85,00

incl. BTW

Huurmandje

1 dag 75,00

incl. BTW

Huurmandje