Springkussen Funny Circus 4x3m

1 dag  75,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Lengte
4,2m
Breedte
3,2m
Hoogte
4,6m
Overdekt
Ja
Stroombehoefte
1x1100w
Op- en afbouwadvies
Dit product is eenvoudig zelf te plaatsen.
Aantal gebruikers
7

Omschrijving

Springkussen Funny Circus 4x3m huren  - Springkussenverhuur Roermond

Welkom in het vrolijke circus van het springkussen Funny Circus! Dit feestelijke springkussen is perfect voor iedere gelegenheid en zal de kinderen betoveren met zijn kleurrijke olifantenontwerp. Met een afmeting van 4 bij 3 meter is het springkussen geschikt voor vrijwel iedere locatie en door het dak zijn jullie niet afhankelijk van de weersomstandigheden. Zo kunnen de kinderen lekker springen en spelen, ongeacht het weer!

Wij begrijpen dat het opzetten van een springkussen soms een uitdaging kan zijn, daarom biedt Springkussenverhuur Roermond de optie om het springkussen door ons te laten bezorgen en op te zetten. Zo kunnen jullie je helemaal focussen op het feesten en genieten van de dag. Met onze op- en afbouw service hoef je je geen zorgen te maken over het opzetten van het springkussen, want wij regelen alles voor je.

Of je nu een verjaardagsfeestje, buurtfeest of ander evenement hebt, het springkussen Funny Circus zal zeker de aandacht trekken en zorgen voor een onvergetelijke dag! Huur nu ons springkussen met dak en laat de kinderen genieten van urenlang speelplezier in het vrolijke circus!

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over springkussen mini circus 4x3m. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Springkussenverhuur Roermond verhuurt ook springkussens in o.a. Beesel, Echt, Haelen, Heel, Herten, Horn, Maasbracht, Melick, Montfoort, Neer, Pey, Posterholt, Roermond, Sint Odiliënberg en Swalmen.

Extra Productopties


1 dag 10,00

incl. BTW

Huurmandje

1 dag 75,00

incl. BTW

Huurmandje