Gladiatorenspel 8x4m

Aantal:

125,00

1 dag 

incl. BTW

Huurmandje
Gladiatorenspel 8x4m
>
  • Gladiatorenspel 8x4m
  • Gladiatorenspel 8x4m
<

Producteigenschappen

Lengte
8m
Breedte
4m
Hoogte
1,2m
Stroombehoefte
1x1100w
Op- en afbouwadvies
Dit product is eenvoudig zelf te plaatsen.
Aantal gebruikers
2

Omschrijving

Gladiatorenspel 8x4m huren in Roermond - Springkussenverhuur Roermond

Betreed je eigen arena en word een onverschrokken strijder! Tijdens dit geweldige spel draait alles om het van de pilaar afduwen van je tegenstander. Beide spelers zijn uitgerust met een opblaasbare buis en het doel is om de ander van de pilaar af te slaan. Wie als eerste van de pilaar valt, heeft verloren. Dit spel is perfect voor een familiedag of sportdag op school en zorgt gegarandeerd voor een hoop plezier en adrenaline!

Naast het populaire gladiatorenspel hebben we nog veel meer attracties in ons assortiment die geschikt zijn voor een sportieve middag. Neem gerust een kijkje en ontdek ons gevarieerde aanbod. Van springkussens tot survivalbanen en van zeskamp spellen tot opblaasbare obstakels, we hebben voor elk wat wils. Met de attracties van Springkussenverhuur Roermond wordt elk evenement gegarandeerd een groot succes!

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over het gladiatorenspel. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Springkussenverhuur Roermond verhuurt ook springkussens in o.a. Beesel, Echt, Haelen, Heel, Herten, Horn, Maasbracht, Melick, Montfoort, Neer, Pey, Posterholt, Roermond, Sint Odiliënberg en Swalmen.

Extra Productopties


10,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

75,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje