Hoefijzer werpen

1 dag  15,00
incl. BTW
Huurmandje

Omschrijving

Hoefijzer werpen huren in Roerm - Springkussenverhuur Roermond

Ben je bezig met het organiseren van een kinderfeestje, sportdag of familie-uitje en zoek je nog leuke activiteiten? Dan is het spel Hoefijzer Werpen van Springkussenverhuur Roermond zeker iets voor jou! Dit klassieke spel is geschikt voor jong en oud en zorgt gegarandeerd voor een gezellige tijd. Het doel van het spel is om de hoefijzers één voor één richting de staaf te werpen. Als een hoefijzer om de staaf heen valt, scoor je punten en kun je je tegenstanders verslaan. De juiste puntentelling wordt bij het spel meegeleverd.

Naast Hoefijzer Werpen hebben we nog veel meer leuke spellen in ons assortiment. Of je nu op zoek bent naar sportieve uitdagingen, behendigheidsspellen of gewoon gezellige activiteiten voor jong en oud, bij ons vind je het allemaal. Neem gerust een kijkje en ontdek ons gevarieerde aanbod. Met onze spellen wordt elk evenement een succes!

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over het hoefijzer werpen. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Springkussenverhuur Roermond verhuurt ook springkussens in o.a. Beesel, Echt, Haelen, Heel, Herten, Horn, Maasbracht, Melick, Montfoort, Neer, Pey, Posterholt, Roermond, Sint Odiliënberg en Swalmen.

Extra Productopties

1 dag 85,00

incl. BTW

Huurmandje

1 dag 75,00

incl. BTW

Huurmandje

1 dag 60,00

incl. BTW

Huurmandje