Spellenpakket huren

1 dag  60,00
incl. BTW
Huurmandje

Producten in pakket

Omschrijving

Spellenpakket huren - Springkussenverhuur Roermond

Met dit geweldige spellenpakket krijg je niet alleen 5 populaire spellen voor de prijs van 4, maar ook een garantie voor urenlang speelplezier! Het pakket bevat de spellen Reuze Jenga, Domino XXL, Ringwerpen, Vissen vangen en Blikgooien, waarmee je een spellenparcours kunt opzetten voor jong en oud.

Of je nu een kinderfeestje, familiedag of buurtbarbecue organiseert, dit spellenpakket is een hit voor elke gelegenheid. Daarnaast is het ook geschikt voor scholen en verenigingen als leuke activiteit tijdens sportdagen en evenementen. Zorg ervoor dat jouw feest of evenement een succes wordt en huur nu dit geweldige spellenpakket!

Meer informatie

Naast de spellen uit het spellenpakket verhuren wij nog veel meer spellen. Bekijk hiervoor ons assortiment!Mocht je nog vragen hebben over het spellenpakket. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers

Springkussenverhuur Roermond verhuurt ook springkussens in o.a. Beesel, Echt, Haelen, Heel, Herten, Horn, Maasbracht, Melick, Montfoort, Neer, Pey, Posterholt, Roermond, Sint Odiliënberg en Swalmen.

Extra Productopties

1 dag 35,00

incl. BTW

Huurmandje

1 dag 85,00

incl. BTW

Huurmandje

1 dag 75,00

incl. BTW

Huurmandje