JBL Geluidbox huren

1 dag  75,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Stroombehoefte
220V

Omschrijving

JBL geluidbox huren - Springkussenverhuur Roermond

Met onze draagbare geluidsinstallatie ben jij de hele dag voorzien van goede kwaliteit muziek en verlichting. De box bevat hoogwaardige speakers en een ingebouwde lichtshow die meebeweegt op de maat van de muziek. Bovendien wordt er bij de box ook een microfoon en een oplaadkabel geleverd, zodat je zelfs een karaoke-avond kunt organiseren. De muziekbox is enkele uren te gebruiken zonder stroom in de buurt en kan gemakkelijk worden verbonden met je telefoon, tablet of laptop via bluetooth. Wil je het feest compleet maken? Neem dan een kijkje op de website van onze partner Partytentverhuur Roermond voor het volledige aanbod aan licht en geluid. Klik hier voor meer informatie over Partytentverhuur Roermond!

Naast de JBL geluidsinstallatie hebben wij nog veel meer partymaterialen te huur. Bekijk ons volledige assortiment voor meer informatie!

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over de JBL geluidbox. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Springkussenverhuur Roermond verhuurt ook springkussens in o.a. Beesel, Echt, Haelen, Heel, Herten, Horn, Maasbracht, Melick, Montfoort, Neer, Pey, Posterholt, Roermond, Sint Odiliënberg en Swalmen.

Extra Productopties

1 dag 10,00

incl. BTW

Huurmandje

1 dag 85,00

incl. BTW

Huurmandje

1 dag 75,00

incl. BTW

Huurmandje