Jungle Pakket

1 dag  775,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Lengte
Klik voor de afmetingen op het product
Stroombehoefte
6x 1100w
Op- en afbouwadvies
Wij adviseren om dit product door ons te laten op- en afbouwen.
Aantal gebruikers
15

Omschrijving

Jungle Pakket huren - Springkussenverhuur Roermond

Wil jij ook een keer je innerlijke Tarzan of Jane ontdekken en de wildernis verkennen? Dan is ons junglepakket de perfecte keuze voor jou! Dit avontuurlijke pakket zit boordevol uitdagende luchtkussens die garant staan voor urenlang speelplezier. Het junglepakket bevat de volgende springkussens:

Jungle Stormbaan: Kruip, klim en glijd door deze uitdagende stormbaan van 12 meter lang. Monkey Fun: Dit vrolijke springkussen is perfect voor de jongste avonturiers onder ons. Touwslingerbaan: Bewijs je kracht en vaardigheden als een echte Tarzan of Jane met deze spectaculaire touwslingerbaan. Klimmuur: Beklim deze reusachtige klimmuur en laat zien dat jij de koning van de jungle bent.

Met ons bezorg- en opzetservice hoef jij je geen zorgen te maken over de logistieke aspecten van jouw feest of evenement. Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld. Kies deze extra optie eenvoudig in het winkelmandje voor een kleine meerprijs.

 

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over het jungle pakket. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Springkussenverhuur Roermond verhuurt ook springkussens in o.a. Beesel, Echt, Haelen, Heel, Herten, Horn, Maasbracht, Melick, Montfoort, Neer, Pey, Posterholt, Roermond, Sint Odiliënberg en Swalmen.

 
 

 

Extra Productopties


1 dag 10,00

incl. BTW

Huurmandje

1 dag 85,00

incl. BTW

Huurmandje