Kussengevecht huren

1 dag  125,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Lengte
5m
Breedte
5m
Hoogte
2m
Overdekt
Nee
Stroombehoefte
1x1100w
Op- en afbouwadvies
Wij adviseren om dit product door ons te laten op- en afbouwen.
Aantal gebruikers
2

Omschrijving

Kussengevecht luchtkussen huren in Roermond -  Springkussenverhuur Roermond

Op een slaapfeestje is het natuurlijk hartstikke leuk om spelletjes te spelen, maar soms kunnen die spellen een beetje gevaarlijk worden. Gelukkig hebben wij daar de oplossing voor! Met ons officiële kussengevecht luchtkussen kun je nu veilig en toch heel spannend een kussengevecht houden. Klim op de balk en daag je vrienden uit om je van het kussen te slaan. En maak je geen zorgen, als je valt word je opgevangen door het zachte luchtkussen.

Het kussengevecht luchtkussen is maar liefst 5 meter lang en 5 meter breed, en eenvoudig op te blazen met onze elektrische ventilator. Als je hulp nodig hebt bij het opzetten, staan we natuurlijk voor je klaar.

Naast het kussengevecht luchtkussen hebben we nog veel meer attracties die je kunt huren. Bekijk ons volledige assortiment en kies jouw favoriet!

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over het kussengevecht luchtkussen. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Springkussenverhuur Roermond verhuurt ook springkussens in o.a. Beesel, Echt, Haelen, Heel, Herten, Horn, Maasbracht, Melick, Montfoort, Neer, Pey, Posterholt, Roermond, Sint Odiliënberg en Swalmen.

Extra Productopties


1 dag 10,00

incl. BTW

Huurmandje

1 dag 85,00

incl. BTW

Huurmandje