Opblaas tent Skihut 7x8m huren

1 dag  335,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Lengte
7m
Breedte
8m
Hoogte
7m
Overdekt
Ja
Stroombehoefte
1x1100w, 1x1500w
Op- en afbouwadvies
Wij adviseren om dit product door ons te laten op- en afbouwen.
Aantal gebruikers
60

Omschrijving

Opblaas tent Skihut 7x8m huren - Springkussenverhuur Roermond

Deze fantastische skihut biedt de perfecte setting voor een onvergetelijk feest! Met voldoende ruimte voor een groot aantal gasten, is deze skihut de ideale locatie om samen te feesten. De sfeer is meteen goed bij binnenkomst in deze opblaasbare skihut, dus je bent verzekerd van een geweldige tijd. Je hoeft je ook geen zorgen te maken over de locatie, want die is al geregeld! Voor een kleine toeslag van €55,- zorgen wij dat de skihut wordt opgebouwd en afgebroken. Houd er wel rekening mee dat de transportkosten hier nog bovenop komen en bij je bestelling moeten worden meegerekend.

Naast de opblaasbare skihut van 7x8m hebben we nog veel meer tenten beschikbaar voor verhuur. Neem een kijkje in het complete assortiment van Springkussenverhuur Roermond.

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over de opblaas tent skihut 7x8m. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Springkussenverhuur Roermond verhuurt ook springkussens in o.a. Beesel, Echt, Haelen, Heel, Herten, Horn, Maasbracht, Melick, Montfoort, Neer, Pey, Posterholt, Roermond, Sint Odiliënberg en Swalmen.

Extra Productopties


1 dag 10,00

incl. BTW

Huurmandje

1 dag 675,00

incl. BTW

Huurmandje