Rodeostier

1 dag  500,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Lengte
5m
Breedte
5m
Stroombehoefte
2x 1100w
Op- en afbouwadvies
Wij adviseren om dit product door ons te laten op- en afbouwen.
Aantal gebruikers
1

Omschrijving

Rodeostier huren in Roermond - Springkussenverhuur Roermond

Ben je op zoek naar een spectaculaire attractie voor jouw feest of evenement? Huur dan onze rodeostier en ervaar zelf hoe lang jij het volhoudt om erop te blijven zitten! Deze klassieke attractie is geschikt voor jong en oud en zorgt gegarandeerd voor veel plezier en spanning.

Bij het huren van onze rodeostier is het belangrijk om rekening te houden met enkele zaken, zoals een vrije doorgang van 1,40 meter breed en een ruimte van minimaal 5 meter breed, 6-7 meter lang en 2,8 meter hoog. Daarnaast werkt de rodeostier op een normale 220V aansluiting en heb je een vrije stroomgroep van 220 Volt / 3.000 Watt (minimaal 10 Ampère) nodig.

Om alles vlekkeloos te laten verlopen, adviseren wij om de attractie door ons te laten bezorgen en op- en af te bouwen. Zo ben je verzekerd van een veilige en geslaagde attractie op jouw feest of evenement. Naast de rodeostier verhuren wij nog veel meer spectaculaire attracties. Neem gerust een kijkje in het complete assortiment van Springkussenverhuur Roermond!

Prijs is per dagdeel!

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over de rodeostier. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Springkussenverhuur Roermond verhuurt ook springkussens in o.a. Beesel, Echt, Haelen, Heel, Herten, Horn, Maasbracht, Melick, Montfoort, Neer, Pey, Posterholt, Roermond, Sint Odiliënberg en Swalmen.

Extra Productopties

1 dag 10,00

incl. BTW

Huurmandje


1 dag 75,00

incl. BTW

Huurmandje