Rokvoetbal incl boarding

1 dag  180,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Lengte
10m
Breedte
15m
Hoogte
2,5m
Overdekt
Nee
Stroombehoefte
1x1100w
Op- en afbouwadvies
Dit product is eenvoudig zelf te plaatsen.
Aantal gebruikers
8

Omschrijving

Rokvoetbal 4 tegen 4 huren in Roermond - Springkussenverhuur Roermond

Ben jij een sportliefhebber en houd je zowel van voetbal als rugby? Dan moet je zeker Rokvoetbal huren bij Springkussenverhuur Roermond! Bij Rokvoetbal wordt het spel voetbal naar een hoger niveau getild. Met de opblaasbare rok aan, is het namelijk niet altijd even gemakkelijk om de bal in het zicht te houden. Het spel is het leukst als het in teams wordt gespeeld, wat een goede samenwerking en conditie vereist. Maar doordat je de opblaasbare rok draagt, kun je elkaar omstoten zonder hard ten val te komen. Huur Rokvoetbal voor een sportdag of speel dit spel tijdens een familie-uitje.

Naast Rokvoetbal hebben we nog veel meer voetbalattracties in ons assortiment. Of je nu op zoek bent naar een interactieve voetbalwand, een opblaasbaar voetbalveld of een andere sportieve attractie, bij ons vind je het allemaal. Neem gerust een kijkje en ontdek ons gevarieerde aanbod. Met onze attracties wordt elk evenement een succes!

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over de rokvoetbal. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Springkussenverhuur Roermond verhuurt ook springkussens in o.a. Beesel, Echt, Haelen, Heel, Herten, Horn, Maasbracht, Melick, Montfoort, Neer, Pey, Posterholt, Roermond, Sint Odiliënberg en Swalmen.

Extra Productopties


1 dag 10,00

incl. BTW

Huurmandje

1 dag 75,00

incl. BTW

Huurmandje