Shooting Area

1 dag  75,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Lengte
4m
Breedte
3m
Stroombehoefte
1x1100w
Op- en afbouwadvies
Dit product is eenvoudig zelf te plaatsen.
Aantal gebruikers
2

Omschrijving

Shooting Area huren - Springkussenverhuur Roermond

Voor alle sportievelingen heeft Springkussenverhuur Roermond dé attractie: de voetbal gatengoal! Dit unieke voetbalkussen heeft gaten erin om doorheen te schieten en punten te scoren. Aan de andere kant van het kussen kun je je snelheid testen met de snelheidsmeter en elkaar uitdagen om te zien wie de beste schutter is. Een geweldige activiteit voor voetballiefhebbers!

Maar als je op zoek bent naar meer voetbalplezier, dan bieden wij ook het Voetbalpakket van Springkussenverhuur Roermond aan. Met dit pakket krijg je niet alleen de voetbal gatengoal, maar ook andere voetbalattracties om je feest of evenement compleet te maken. Huur nu ons voetbalkussen of kies voor het volledige Voetbalpakket en ervaar een dag vol sport, spel en plezier!

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over de shooting area. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Springkussenverhuur Roermond verhuurt ook springkussens in o.a. Beesel, Echt, Haelen, Heel, Herten, Horn, Maasbracht, Melick, Montfoort, Neer, Pey, Posterholt, Roermond, Sint Odiliënberg en Swalmen.

Extra Productopties


1 dag 10,00

incl. BTW

Huurmandje

1 dag 85,00

incl. BTW

Huurmandje