Sneeuwmachine

1 dag  75,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Stroombehoefte
1530W

Omschrijving

Sneeuwmachine huren - Springkussenverhuur Roermond

Stap binnen in een winterwonderland met de verbluffende BeamZ SNOW5000, dé ultieme krachtige professionele sneeuwmachine die je betovert met een overvloed aan realistische sneeuw. Met deze indrukwekkende machine wordt jouw evenement getransformeerd in een magisch sneeuwtoneel van ongekende proporties!

De sneeuw dwarrelt op een ongelooflijk realistische manier uit het mondstuk, dat is verbonden met een flexibele slang van maar liefst 10 meter lang. Hierdoor heb je volledige controle over het luchtvolume en de vloeistofsnelheid, waardoor je het perfecte sneeuweffect kunt creëren - van een subtiel sneeuwlaagje tot een uitbundige sneeuwstorm!

De BeamZ SNOW5000 is niet alleen een feest voor de ogen, maar zorgt ook voor een onvergetelijke ervaring voor iedereen die het betreedt. Met dit meesterwerk van technologie breng je het ultieme winterse gevoel naar jouw evenement en tover je bij jong en oud een glimlach op het gezicht.

Dus bereid je voor op een adembenemende belevenis en laat je creativiteit de vrije loop met de BeamZ SNOW5000. Een onmisbaar element voor elk winterfeest waar de betovering van sneeuw tot leven komt! Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen om jouw evenement onvergetelijk te maken met dit magische sneeuwfenomeen!

Springkussenverhuur Roermond verhuurt ook springkussens in o.a. Beesel, Echt, Haelen, Heel, Herten, Horn, Maasbracht, Melick, Montfoort, Neer, Pey, Posterholt, Roermond, Sint Odiliënberg en Swalmen.

Extra Productopties

1 dag 10,00

incl. BTW

Huurmandje

1 dag 75,00

incl. BTW

Huurmandje