Springkussen Dino met glijbaan 4,5x5m huren

1 dag  105,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Lengte
4,5m
Breedte
5m
Hoogte
3,6m
Overdekt
Ja
Stroombehoefte
1x1100w
Op- en afbouwadvies
Dit product is eenvoudig zelf te plaatsen.
Aantal gebruikers
8

Omschrijving

Springkussen Dino met glijbaan 4,5x5m huren  - Springkussenverhuur Roermond

Kinderen zijn dol op het springkussen met de grappige dinosaurus en glijbaan van 4,5x5m. De schattige dinosaurus is een absolute favoriet onder de kleintjes. Het springoppervlak is stabiel en de gesloten zijwanden zorgen voor extra veiligheid. Het dak biedt bescherming tegen de felle zon en lichte regen. De digitaal geprinte dinosaurussen zijn prachtig vormgegeven en maken het geheel nog aantrekkelijker voor kinderen.

Je hoeft je geen zorgen te maken over het transport en de op- en afbouw van het springkasteel. Springkussenverhuur Roermond biedt de mogelijkheid om het springkussen voor een kleine meerprijs bij je thuis te bezorgen en op te zetten. Zo kun je zonder stress genieten van het feestje of evenement.

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over springkussen dino met glijbaan 5x5m. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Springkussenverhuur Roermond verhuurt ook springkussens in o.a. Beesel, Echt, Haelen, Heel, Herten, Horn, Maasbracht, Melick, Montfoort, Neer, Pey, Posterholt, Roermond, Sint Odiliënberg en Swalmen.

Extra Productopties


1 dag 10,00

incl. BTW

Huurmandje

1 dag 85,00

incl. BTW

Huurmandje