Springkussen Disco Party 5x4m

Aantal:

135,00

1 dag 

incl. BTW

Huurmandje
Springkussen Disco Party 5x4m
>
  • Springkussen Disco Party 5x4m
  • Springkussen Disco Party 5x4m
<

Producteigenschappen

Lengte
4m
Breedte
5,2m
Hoogte
4,7m
Overdekt
Ja
Stroombehoefte
1x1100w
Op- en afbouwadvies
Dit product is eenvoudig zelf te plaatsen.
Aantal gebruikers
6

Omschrijving

Springkussen Disco party 5x4m huren in Roermond - Springkussenverhuur Roermond

Het springkussen disco party is de perfecte manier om van jouw feestje een onvergetelijke belevenis te maken! Met dit kleurrijke springkussen kun je niet alleen lekker springen, maar ook dansen op de maat van de muziek. Het springkussen is voorzien van speciale discolichten en een krachtige geluidsinstallatie die ervoor zorgt dat de beats door je hele lichaam trillen.

Het springkussen disco party is 5 bij 4 meter groot en eenvoudig op te blazen met een elektrische ventilator. Mocht je hulp nodig hebben bij het opzetten, dan staan wij uiteraard voor je klaar. Het geluidssysteem is zeer gebruiksvriendelijk en kan eenvoudig worden bediend via Bluetooth, zodat je jouw favoriete nummers kunt afspelen en het feest helemaal los kan gaan!

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over springkussen disco party 5x4m. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Springkussenverhuur Roermond verhuurt ook springkussens in o.a. Beesel, Echt, Haelen, Heel, Herten, Horn, Maasbracht, Melick, Montfoort, Neer, Pey, Posterholt, Roermond, Sint Odiliënberg en Swalmen.

Extra Productopties


10,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

75,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje