Springkussen Dolfijn met glijbaan 4,5x5m huren

1 dag  105,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Lengte
4,5m
Breedte
5m
Hoogte
4m
Overdekt
Ja
Stroombehoefte
1x1100w
Op- en afbouwadvies
Dit product is eenvoudig zelf te plaatsen.
Aantal gebruikers
8

Omschrijving

Springkussen Dolfijn met glijbaan 5x5m huren - Springkussenverhuur Roermond

Kinderen zijn dol op het springkussen met een schattige dolfijn en glijbaan van 5 bij 5 meter. Het springkasteel heeft een stabiel oppervlak om op te springen en hoge zijwanden om de veiligheid van de kinderen te waarborgen. Het dak zorgt ervoor dat de kinderen beschermd zijn tegen de felle zon en een lichte regenbui. De bijgeleverde elektrische blower maakt het opzetten van het springkussen eenvoudig en snel. Als je het nog makkelijker wilt maken, kun je ervoor kiezen om het springkussen met glijbaan door ons te laten bezorgen en op- en afbouwen tegen een kleine meerprijs. Kies zelf de optie die het beste bij je past en geniet van het plezier dat het springkussen je kinderen zal bieden

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over springkussen dolfijn met glijbaan 5x5m. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Springkussenverhuur Roermond verhuurt ook springkussens in o.a. Beesel, Echt, Haelen, Heel, Herten, Horn, Maasbracht, Melick, Montfoort, Neer, Pey, Posterholt, Roermond, Sint Odiliënberg en Swalmen.

Extra Productopties


1 dag 10,00

incl. BTW

Huurmandje

1 dag 85,00

incl. BTW

Huurmandje