Springkussen Feest 5x4m

Aantal:

95,00

1 dag 

incl. BTW

Huurmandje
Springkussen Feest 5x4m
>
  • Springkussen Feest 5x4m
  • Springkussen Feest 5x4m
  • Springkussen Feest 5x4m
<

Producteigenschappen

Lengte
5,2m
Breedte
4m
Hoogte
5,5m
Overdekt
Ja
Stroombehoefte
1x1100w
Op- en afbouwadvies
Dit product is eenvoudig zelf te plaatsen.
Aantal gebruikers
10

Omschrijving

Springkussen Feest 5x4m huren - Springkussenverhuur Roermond

Maak je feestje compleet met dit vrolijke springkussen! Dankzij de opvallende kleuren en de feestelijke decoraties ziet het er altijd feestelijk uit. Het springkussen biedt ruimte voor ongeveer 10 kinderen en is perfect voor kinderfeestjes, familiebijeenkomsten en andere gelegenheden. Door de overzichtelijke opzet is het ook ideaal voor grotere evenementen zoals sportdagen en festivals.

Maak het jezelf gemakkelijk en kies voor onze bezorg- en opbouwservice. Springkussenverhuur Roermond zorgt ervoor dat het springkussen op tijd en op de juiste plek wordt geleverd en na afloop weer wordt afgebroken. Zo hoef je je geen zorgen te maken en kun je volop genieten van het feestelijke springkussen.

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over springkussen feest 5x4m. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Springkussenverhuur Roermond verhuurt ook springkussens in o.a. Beesel, Echt, Haelen, Heel, Herten, Horn, Maasbracht, Melick, Montfoort, Neer, Pey, Posterholt, Roermond, Sint Odiliënberg en Swalmen.

Extra Productopties


10,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

75,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje