Springkussen huren Haelen - Springkussenverhuur Haelen

Springkussen huren in Haelen - Springkussenverhuur Haelen

Met meer dan 32.000 inwoners is Haelen een bruisende plaats in de gemeente Leudal. Bent u van plan om een sportieve middag te organiseren voor bijvoorbeeld de leden van de carnavalsvereniging, de leerlingen van school of uw familie tijdens de jaarlijkse familiedag? Dan bent u bij Springkussenverhuur Roermond aan het juiste adres! Wij bieden diverse springkussens, zeskampspellen en stormbanen die garant staan voor urenlang speelplezier.

Onze springkussens en attracties zijn geschikt voor zowel jong als oud. of you nu op zoek bent naar een opblaasbaar voetbalveld, een uitdagende stormbaan of een leuke zeskamp, wij hebben het allemaal in ons assortiment. En als u niet zeker weet welke attracties het beste passen bij uw evenement of feest, dan adviseren wij u graag. Wij denken met u me en zorgen ervoor dat u een onvergetelijke dag beleeft! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Een feest of evenement organiseren in Echt? Met de springkussens van Springkussenverhuur Roermond val je zeker op! Wij bieden een snelle service en al onze producten zijn van hoge kwaliteit. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag!

Springkussenverhuur Roermond is het adres voor het huren van een springkussen en stormbaan in o.a. Beesel, Echt, Haelen, Heel, Herten, Horn, Maasbracht, Melick, Montfoort, Neer, Pey, Posterholt, Roermond, Sint Odiliënberg en Swalmen.

Een greep uit ons assortiment: