Springkussen Jungle met glijbaan 4,6x4m huren

Aantal:

105,00

1 dag 

incl. BTW

Huurmandje
Springkussen Jungle met glijbaan 4,6x4m huren
>
  • Springkussen Jungle met glijbaan 4,6x4m huren
  • Springkussen Jungle met glijbaan 4,6x4m huren
<

Producteigenschappen

Lengte
4,6m
Breedte
4m
Hoogte
2,9m
Overdekt
Ja
Stroombehoefte
1x1100w
Op- en afbouwadvies
Dit product is eenvoudig zelf te plaatsen.
Aantal gebruikers
7

Omschrijving

Springkussen Jungle met glijbaan 4,6x4m huren  - Springkussenverhuur Roermond

Zijn de jonge bewoners in jouw buurt helemaal weg van de avonturen van Tarzan en Jane? Dan is het huren van het springkussen jungle met glijbaan 4,6x4m bij Springkussenverhuur Roermond een uitstekend idee! Het springkasteel is geheel versierd met kleurrijke dieren uit de jungle. Samen met jouw vrienden kun je op zoek gaan naar apen, olifanten en slangen terwijl je ondertussen lekker aan het springen bent. Het opzetten van het springkussen is bovendien zeer eenvoudig met behulp van de meegeleverde elektrische blower. Wil je liever dat het springkussen door ons wordt bezorgd en op- en afgebouwd? Dat kan natuurlijk ook, tegen een kleine meerprijs. Kies zelf de optie die het beste bij jou past!

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over springkussen jungle met glijbaan 4,6x4m. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Springkussenverhuur Roermond verhuurt ook springkussens in o.a. Beesel, Echt, Haelen, Heel, Herten, Horn, Maasbracht, Melick, Montfoort, Neer, Pey, Posterholt, Roermond, Sint Odiliënberg en Swalmen.

Extra Productopties


10,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

75,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje