Springkussen Multiplay Ijsbeer 5x4

1 dag  125,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Lengte
6,9m
Breedte
5,4m
Hoogte
6,4m
Overdekt
Nee
Stroombehoefte
1x 1500w
Op- en afbouwadvies
Wij adviseren om dit product door ons te laten op- en afbouwen.
Aantal gebruikers
8

Omschrijving

Springkussen Multiplay Ijsbeer 5x4m huren - Springkussenverhuur Roermond

Stap in een betoverende wereld van kleuren en plezier met dit prachtige springkussen dat niet alleen leuk is, maar ook een echte eyecatcher! De obstakels in het springkussen zorgen voor gegarandeerd speelplezier en brengen een glimlach op ieders gezicht! En dat is nog niet alles, want er is zelfs een verrassende glijbaan verstopt in het springkussen. Bereid je voor op urenlang speelplezier.

Met de elektrische blower is dit sprankelende springkussen in een mum van tijd opgeblazen, waardoor het feest direct kan beginnen. Maar maak je geen zorgen als je hulp nodig hebt bij het opzetten, want wij staan klaar om je te assisteren. Met slechts een simpele klik kun je deze optie toevoegen aan je huurmandje.

Of het nu een verjaardagsfeestje, een schoolactiviteit of een bedrijfsevenement is, dit magische springkussen voegt een extra dimensie van plezier en verbeelding toe. Jong en oud zullen zich betoverd voelen en genieten van alle avonturen die dit sprankelende springkussen te bieden heeft.

Aarzel niet langer en maak van jouw evenement een onvergetelijke belevenis met dit prachtige en speelse springkussen! Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we je kunnen helpen om jouw feest of evenement een unieke en betoverende sfeer te geven!

Springkussenverhuur Roermond verhuurt ook springkussens in o.a. Beesel, Echt, Haelen, Heel, Herten, Horn, Maasbracht, Melick, Montfoort, Neer, Pey, Posterholt, Roermond, Sint Odiliënberg en Swalmen.

Extra Productopties


1 dag 10,00

incl. BTW

Huurmandje

1 dag 85,00

incl. BTW

Huurmandje