Springkussen Piraat met glijbaan 4x3m huren

1 dag  80,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Lengte
3,9m
Breedte
2,8m
Hoogte
2,8m
Overdekt
Ja
Stroombehoefte
1x 1100w
Op- en afbouwadvies
Dit product is eenvoudig zelf te plaatsen.
Aantal gebruikers
5

Omschrijving

Springkussen Piraat met glijbaan 4x3m huren - Springkussenverhuur Roermond

Welkom aan boord, kleine piraten! Stap aan boord van ons prachtige en compacte springkussen met dak en glijbaan, versierd met stoere piratenbedrukking. Dit springkussen is perfect voor het kinderfeestje van jouw kleine zeerover. Met de bijgeleverde elektrische blower is het gemakkelijk op te zetten, zodat je in een mum van tijd klaar bent om te springen en te glijden. Maar als je geen zin hebt om het kussen zelf op te zetten, biedt Springkussenverhuur Roermond een handige bezorg- en op- en afbouwservice tegen een kleine meerprijs. Zo hoef je je geen zorgen te maken en kan je genieten van een onvergetelijke piratenervaring. Dus, ahoy daar! Huur ons piraten springkussen met glijbaan nu en laat het feest beginnen!

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over het springkussen piraat met glijbaan 4x3m. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Springkussenverhuur Roermond verhuurt ook springkussens in o.a. Beesel, Echt, Haelen, Heel, Herten, Horn, Maasbracht, Melick, Montfoort, Neer, Pey, Posterholt, Roermond, Sint Odiliënberg en Swalmen.

Extra Productopties


1 dag 10,00

incl. BTW

Huurmandje

1 dag 85,00

incl. BTW

Huurmandje