Springkussen Saloon 5x4m

Aantal:

95,00

1 dag 

incl. BTW

Huurmandje
Springkussen Saloon 5x4m
>
  • Springkussen Saloon 5x4m
<

Producteigenschappen

Lengte
5m
Breedte
4m
Hoogte
5,2m
Overdekt
Ja
Stroombehoefte
1x1100w
Op- en afbouwadvies
Dit product is eenvoudig zelf te plaatsen.
Aantal gebruikers
8

Omschrijving

Springkussen Saloon 5x4m huren - Springkussenverhuur Roermond

Welkom bij Springkussenverhuur Roermond! Bij ons kunt u het stoerste en sfeervolle springkussen huren, rechtstreeks uit het Wilde Westen! Het Springkussen Saloon 5x4 meter biedt genoeg ruimte voor 8 kinderen en is perfect voor het vieren van een kinderfeestje of ander evenement. Door het thema ziet het springkussen er niet alleen stoer uit, maar biedt het ook nog eens urenlang speelplezier. Dankzij de bijgeleverde elektrische blower is het opzetten van dit springkussen kinderspel. Wilt u liever geen omkijken hebben naar de op- en afbouw van het springkussen? Kies dan voor onze handige bezorgservice en op- en afbouwservice, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw evenement!

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over springkussen saloon 5x4m. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Springkussenverhuur Roermond verhuurt ook springkussens in o.a. Beesel, Echt, Haelen, Heel, Herten, Horn, Maasbracht, Melick, Montfoort, Neer, Pey, Posterholt, Roermond, Sint Odiliënberg en Swalmen.

Extra Productopties


10,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

85,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje