Springkussen Zeemeermin 4x3m huren

1 dag  80,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Lengte
3,9m
Breedte
2,8m
Hoogte
2,8m
Overdekt
Ja
Stroombehoefte
1x1100w
Op- en afbouwadvies
Dit product is eenvoudig zelf te plaatsen.
Aantal gebruikers
5

Omschrijving

Springkussen Zeemeermin met glijbaan 4x3m huren - Springkussenverhuur Roermond

Dompel jezelf onder in de magische wereld van zeemeerminnen met ons populaire springkussen, perfect voor kinderverjaardagen en vooral geliefd bij meisjes. Het springkussen is volledig uitgevoerd in zeemeerminnenthema en beschikt over een overkapping en een glijbaan, waardoor het ook bij lichte regenval kan worden gebruikt en voldoende schaduw biedt op warme zomerdagen. Met de veiligheidsnetten rondom het springkussen, kun je de spelende kinderen gemakkelijk in de gaten houden en je geen zorgen maken over hun veiligheid. En met de bijgeleverde elektrische blower is het springkussen in een mum van tijd opgezet, zodat het feest kan beginnen! Duik in de betoverende wereld van de zeemeerminnen en huur nu ons springkussen met glijbaan en overkapping!

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over springkussen zeemeermin met glijbaan 4x3m. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Springkussenverhuur Roermond verhuurt ook springkussens in o.a. Beesel, Echt, Haelen, Heel, Herten, Horn, Maasbracht, Melick, Montfoort, Neer, Pey, Posterholt, Roermond, Sint Odiliënberg en Swalmen.

Extra Productopties


1 dag 10,00

incl. BTW

Huurmandje

1 dag 75,00

incl. BTW

Huurmandje