Stormbaan boerderij 17m

1 dag  275,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Lengte
17,3m
Breedte
3,6m
Hoogte
6,3m
Overdekt
Nee
Stroombehoefte
2x1100w
Op- en afbouwadvies
Wij adviseren om dit product door ons te laten op- en afbouwen.
Aantal gebruikers
2

Omschrijving

Stormbaan Boerderij 17m huren - Springkussenverhuur Roermond

Ben jij een echte boerenliefhebber en voel jij je helemaal thuis tussen de koeien, schapen en andere dieren? Dan is onze nieuwste attractie, de boerderij stormbaan, echt iets voor jou! Deze uitdagende stormbaan is maar liefst 17 meter lang en neemt je mee op een spannende reis door het boerderijleven. De stormbaan is volledig in stijl van de boerderij, met onder andere molens, dieren, tractors en nog veel meer. Durf jij de uitdaging aan?

Het opzetten van deze stormbaan is een fluitje van een cent met de bijgeleverde elektrische blowers. Wil je het helemaal gemakkelijk maken? Dan kun je ervoor kiezen om de stormbaan te laten bezorgen en opbouwen door het ervaren team van Springkussenverhuur Roermond. En uiteraard halen we hem na afloop ook weer netjes op. Zo hoef jij je nergens zorgen over te maken en kun je volop genieten van deze spectaculaire attractie.

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over stormbaan boerderij 17m. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Springkussenverhuur Roermond verhuurt ook springkussens in o.a. Beesel, Echt, Haelen, Heel, Herten, Horn, Maasbracht, Melick, Montfoort, Neer, Pey, Posterholt, Roermond, Sint Odiliënberg en Swalmen.

Extra Productopties


1 dag 10,00

incl. BTW

Huurmandje

1 dag 85,00

incl. BTW

Huurmandje