Stormbaan Dubbel 27m huren

Aantal:

350,00

1 dag 

incl. BTW

Huurmandje
Stormbaan Dubbel 27m huren
>
  • Stormbaan Dubbel 27m huren
  • Stormbaan Dubbel 27m huren
  • Stormbaan Dubbel 27m huren
<

Producteigenschappen

Lengte
27m
Breedte
4m
Hoogte
5m
Overdekt
Nee
Stroombehoefte
3x1100w
Op- en afbouwadvies
Wij adviseren om dit product door ons te laten op- en afbouwen.
Aantal gebruikers
2

Omschrijving

Stormbaan Dubbel 27m huren - Springkussenverhuur Roermond

Deze vrolijk gekleurde stormbaan van maar liefst 27 meter lang biedt een spannende en super leuke uitdaging voor jouw klanten! Met zijn dubbele parcours kunnen ze vliegensvlug kruipen, rennen, springen, klimmen en glijden. Wie weet als eerste de overkant te bereiken van deze fantastische opblaasbare hindernisbaan? Met de dubbele stormbaan is er extra vermaak doordat er niet één, maar twee afzonderlijke banen zijn aangebracht. Gegarandeerd een feest voor je gasten met deze stormbaan van Springkussenverhuur Roermond

Deze stormbaan heeft een lengte van 27 meter, een breedte van 4 meter en een hoogte van 5 meter. Dankzij de bijgeleverde blower is het opzetten een fluitje van een cent. Wil je het nog gemakkelijker? Maak dan gebruik van onze opzet service en de optie tot bezorging. Voor een kleine meerprijs heb je zo een zorgeloze dag. Deze opties zijn gemakkelijk te selecteren in het huurmandje.

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over stormbaan dubbel 27m. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Springkussenverhuur Roermond verhuurt ook springkussens in o.a. Beesel, Echt, Haelen, Heel, Herten, Horn, Maasbracht, Melick, Montfoort, Neer, Pey, Posterholt, Roermond, Sint Odiliënberg en Swalmen.

Extra Productopties


10,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

75,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje