Stormbaan Herfst 10m

1 dag  170,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Lengte
10m
Breedte
3,6m
Hoogte
5,6m
Overdekt
Nee
Stroombehoefte
2x 1100w
Op- en afbouwadvies
Dit product is eenvoudig zelf te plaatsen.
Aantal gebruikers
2

Omschrijving

Stormbaan Herfst 10x4m huren - Springkussenverhuur Roermond

Wil jij een unieke ervaring beleven tijdens jouw evenement of feest? Kies dan voor onze herfst stormbaan! Met diverse herfstige obstakels is deze stormbaan niet alleen uitdagend, maar ook sfeervol. Daag jouw vrienden, familie of collega's uit om als eerste aan de overkant te komen.

Deze compacte stormbaan is perfect geschikt voor locaties met beperkte ruimte. Daarnaast kan deze stormbaan ook nog eens worden gecombineerd met onze andere seizoenstormbanen, om zo een indrukwekkende stormbaan van maar liefst 40 meter te creëren.

Wij bieden ook bezorg- en op- en afbouw service aan om het huren van deze stormbaan nog makkelijker te maken. Maak jouw evenement compleet en huur onze herfst stormbaan bij Springkussenverhuur Roermond!

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over stormbaan herfst 10x4m. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Springkussenverhuur Roermond verhuurt ook springkussens in o.a. Beesel, Echt, Haelen, Heel, Herten, Horn, Maasbracht, Melick, Montfoort, Neer, Pey, Posterholt, Roermond, Sint Odiliënberg en Swalmen.

Extra Productopties


1 dag 10,00

incl. BTW

Huurmandje

1 dag 595,00

incl. BTW

Huurmandje