Stormbaan 4 seizoenen 40m

1 dag  595,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Lengte
40m
Breedte
3,6m
Hoogte
5,6m
Overdekt
Nee
Stroombehoefte
8x 1100w
Op- en afbouwadvies
Wij adviseren om dit product door ons te laten op- en afbouwen.
Aantal gebruikers
2

Omschrijving

Stormbaan Vier Seizoenen huren - Springkussenverhuur Roermond

Bij Springkussenverhuur Roermond ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar een uitdagende en avontuurlijke stormbaan voor jullie feest of evenement. Huur onze vier seizoenen stormbaan en ga de uitdaging aan met deze 40 meter lange baan die je door de vier seizoenen leidt. Durf jij het aan om de strijd aan te gaan met de elementen van de natuur?

Om ervoor te zorgen dat het huren van onze stormbaan zo makkelijk en zorgeloos mogelijk verloopt, bieden wij verschillende services aan. Zo adviseren wij om gebruik te maken van onze bezorgservice en de mogelijkheid tot het laten plaatsen en opruimen van de stormbaan door ons. Deze services zijn voor een kleine meerprijs toe te voegen aan het winkelmandje. Op die manier hoef je je nergens meer druk om te maken en kan het feest beginnen!

Let wel op dat er voldoende stroomcapaciteit beschikbaar is bij het huren van onze opblaasbare attracties. Zo weet je zeker dat alles veilig verloopt en dat je onbezorgd kunt genieten van onze vier seizoenen stormbaan.

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over stormbaan vier seizoenen. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Springkussenverhuur Roermond verhuurt ook springkussens in o.a. Beesel, Echt, Haelen, Heel, Herten, Horn, Maasbracht, Melick, Montfoort, Neer, Pey, Posterholt, Roermond, Sint Odiliënberg en Swalmen.

Extra Productopties

1 dag 10,00

incl. BTW

Huurmandje


1 dag 150,00

incl. BTW

Huurmandje