Stormbaan Lente 10m

1 dag  170,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Lengte
10m
Breedte
3,6m
Hoogte
5,6m
Overdekt
Nee
Stroombehoefte
2x 1100w
Op- en afbouwadvies
Dit product is eenvoudig zelf te plaatsen.
Aantal gebruikers
2

Omschrijving

Stormbaan Lente 10x4m huren - Springkussenverhuur Roermond

Ben je op zoek naar een vrolijke en compacte stormbaan om je evenement of feest mee op te vrolijken? Dan is onze Lente Stormbaan van 10 meter precies wat je zoekt! Deze stormbaan zit vol met leuke obstakels die zorgen voor een uitdagende en spannende strijd om als eerste aan de overkant te komen.

Combineer deze vrolijke stormbaan met onze andere seizoensgebonden stormbanen en creëer een stormbaan van wel 40 meter lang! Ideaal voor een groot evenement of feest.

Bij Springkussenverhuur Roermond kun je ook kiezen voor onze handige opzet- en bezorgservice, zodat je zorgeloos kunt genieten van je gehuurde stormbaan. Deze extra services zijn gemakkelijk toe te voegen in het huurmandje.

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over stormbaan lente 10x4m. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Springkussenverhuur Roermond verhuurt ook springkussens in o.a. Beesel, Echt, Haelen, Heel, Herten, Horn, Maasbracht, Melick, Montfoort, Neer, Pey, Posterholt, Roermond, Sint Odiliënberg en Swalmen.

Extra Productopties


1 dag 10,00

incl. BTW

Huurmandje

1 dag 595,00

incl. BTW

Huurmandje