Stormbaan Zomer 10m

1 dag  170,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Lengte
10m
Breedte
3,6m
Hoogte
5,6m
Overdekt
Nee
Stroombehoefte
2x 1100w
Op- en afbouwadvies
Dit product is eenvoudig zelf te plaatsen.
Aantal gebruikers
2

Omschrijving

Stormbaan Zomer 10x4m huren - Springkussenverhuur Roermond

Op zoek naar een uitdagende en leuke stormbaan voor een zomers evenement of feestje? Kies dan voor de stormbaan zomer van Springkussenverhuur Roermond! Deze baan is voorzien van 3 mega ballen, waarbij je de uitdaging aangaat om zonder te vallen naar de overkant te komen. Ideaal voor een sportieve strijd tussen vrienden, familie of collega's.

Combineer deze zomerse stormbaan ook met een van onze andere seizoenen stormbanen om zo een indrukwekkende baan van maar liefst 40 meter te creëren. En wil je geen gedoe met het opzetten en afbreken van de stormbaan? Kies dan voor onze handige bezorg- en opzetservice, zodat je zorgeloos van de stormbaan zomer kunt genieten! Je kunt deze opties eenvoudig selecteren in het huurmandje. Bij Springkussenverhuur Roermond vind je de leukste en meest uitdagende stormbanen voor elk seizoen.

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over stormbaan zomer 10x4m. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Springkussenverhuur Roermond verhuurt ook springkussens in o.a. Beesel, Echt, Haelen, Heel, Herten, Horn, Maasbracht, Melick, Montfoort, Neer, Pey, Posterholt, Roermond, Sint Odiliënberg en Swalmen.

Extra Productopties


1 dag 10,00

incl. BTW

Huurmandje

1 dag 595,00

incl. BTW

Huurmandje