Stormbaan Safari 18m

1 dag  275,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Lengte
18m
Breedte
3,65m
Hoogte
6,1m
Overdekt
Nee
Stroombehoefte
2x 1100w
Op- en afbouwadvies
Wij adviseren om dit product door ons te laten op- en afbouwen.
Aantal gebruikers
2

Omschrijving

Stormbaan Safari 18m huren - Springkussenverhuur Roermond

Op zoek naar een uitdagende en avontuurlijke stormbaan voor jullie evenement of zeskamp? Kies dan voor de Mega Jungle Stormbaan van Springkussenverhuur Roermond! Met een lengte van maar liefst 40 meter en diverse obstakels zoals een stijle gladde helling, glijbaan en kruiptunnel zullen de deelnemers een echte jungle-ervaring beleven.

Naast de Mega Jungle Stormbaan hebben wij nog diverse andere stormbanen in ons assortiment, van klein tot groot. Voor ieder evenement hebben wij dus wel een geschikte stormbaan beschikbaar.

En maak je geen zorgen over de op- en afbouw, want bij Springkussenverhuur Roermond bieden wij ook de mogelijkheid om de stormbaan door ons te laten op- en afbouwen. Zo hoef jij je alleen maar bezig te houden met het organiseren van een fantastisch evenement!

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over stormbaan safari 18m. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Springkussenverhuur Roermond verhuurt ook springkussens in o.a. Beesel, Echt, Haelen, Heel, Herten, Horn, Maasbracht, Melick, Montfoort, Neer, Pey, Posterholt, Roermond, Sint Odiliënberg en Swalmen.

Extra Productopties


1 dag 10,00

incl. BTW

Huurmandje

1 dag 85,00

incl. BTW

Huurmandje