Stormbaan Winter Run 17x4m

1 dag  275,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Lengte
17m
Breedte
3,6m
Hoogte
5,9m
Overdekt
Nee
Stroombehoefte
2x1100w
Op- en afbouwadvies
Wij adviseren om dit product door ons te laten op- en afbouwen.
Aantal gebruikers
2

Omschrijving

Stormbaan Winter Run 17m huren in Roermond - Springkussenverhuur Roermond

Ervaar de sensatie van een ijzig avontuur op de stormbaan Winter! Deze geweldige stormbaan is maar liefst 17 meter lang en is volledig aangekleed in een ijskoud thema, wat het perfect maakt voor kerst evenementen of winterse feesten. Terwijl je over de baan racet, kom je onderweg allerlei winterse elementen tegen, zoals sneeuw, pinguïns en ijs, waardoor je jezelf in een winterwonderland waant. En het beste van alles is dat deze stormbaan het hele jaar door beschikbaar is, zodat je het hele jaar door van winterse pret kunt genieten!

Met behulp van de bijgeleverde elektrische blower is de stormbaan eenvoudig op te zetten en klaar voor gebruik. Maar als je liever de opzet van de stormbaan aan professionals overlaat, bieden we ook een handige opzet service aan, samen met de optie tot bezorging. Dit alles is gemakkelijk te selecteren in het huurmandje. Of je nu een bedrijfsfeest, verjaardagsfeest of een ander evenement organiseert, de stormbaan Winter is een absolute must-have voor alle liefhebbers van winterse avonturen!

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over stormbaan winter run 17m. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Springkussenverhuur Roermond verhuurt ook springkussens in o.a. Beesel, Echt, Haelen, Heel, Herten, Horn, Maasbracht, Melick, Montfoort, Neer, Pey, Posterholt, Roermond, Sint Odiliënberg en Swalmen.

Extra Productopties


1 dag 10,00

incl. BTW

Huurmandje

1 dag 675,00

incl. BTW

Huurmandje